Antalya yemek şirketleri Prime yemekçilik firmamızca kaliteli yemeği, ucuz fiyat politikasıyla siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. Catering yemek fiyatları günümüz ekonomik koşullarında tedarikçi ve üretici firmaların fiyat güncellemesi sebebiyle değişmektedir. Mevsimsel ve tarım hasat zamanlarına bağlı olarak firmamız, lezzetli ve sağlıklı yemekleri fabrikamızda pişirerek, her gün siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız.

Antalya’da yemek şirketi alanında öncü firmalardan biriyiz. Fabrikamızda pişirmeye aldığımız gıda maddelerimizi Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından onaylı tedarikçilerden temin etmekteyiz. Temin ettiğimiz gıda maddelerimiz pişirme işlemine almadan önce yıkama temizleme ve hijyen işlemlerini gerçekleştirdikten sonra TSE standartlarında 1. sınıf paslanmaz mutfak araç ve gereçlerimizle pişirme proseslerine başlarız. Yemeklerimizi pişirdikten sonra son model kapalı kasa panelvan araçlarımızla, taptaze ve sımsıcak olarak belirttiğiniz adrese teslim ederiz.

Catering yemeklerimizi 5 gözlü tabldot, plastik kaşık, çatal, bıçak ve peçete, ayrıca çöp poşeti ile de teslimatı gerçekleştiririz. Prime catering firmamız kaliteli hizmet ucuz fiyat politikasını özümsemiş firma anlayışıyla siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacaktır.

Fiyat almak soru sormak ve detayları konuşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

ANTALYA YEMEK ŞİRKETLERİ

ANTALYA YEMEK ŞİRKETLERİ” üzerine bir düşünce

Yorumlar kapalı.

HEMEN BİZİ ARAYIN