Antalya yemek firmaları içinde öncü firmalardan olan Prime Yemek Firması 2010 yılından beri Antalya ilinde ve ilçelerinde aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Antalya’da faaliyet gösteren yemek firmaları içinde TSE standartlarına uyan firmamız, temizlik ve hijyenin ön planda olduğu kalite politikasıyla siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız. Mutfaklarımızda pişen yemeklerimizin ham maddelerini Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından onaylı tedarikçilerden ve emektar çiftçilerimizin mahsüllerinden temin edilmektedir.

Antalya yemek firmaları arasında her an rekabet sürmektedir. Kaliteli ürün ve ucuz fiyat politikasıyla müşterilerimize günlük olarak iki öğün yemek servisi yapmaktayız. Yemeklerimiz ekseriyetle dana eti tavuk eti, hindi eti, bakliyat ve sebzelerden pişirmekteyiz. Sebzelerimiz ve etlerimiz günlük olarak tedarik etmekteyiz. Yemeklerimizin yanında sunduğumuz ekmeklerimiz kendi fırınımızda günlük olarak taptaze sunmaktayız. Yemek menülerimiz günlük haftalık ve aylık olarak mevsimine göre değişkenlik göstermektedir. Yemeklerimizi kendi kapalı kasa kamyonetlerimizle taşımaktayız. Karavana yemeklerimizin tesliminde 5 gözlü tabldot, çatal, kaşık, bıçak peçete ve çöp poşeti teslim etmekteyiz.

Fiyat almak soru sormak ve detayları öğrenmek için aşağıda ki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz. Sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacağız.

ANTALYA YEMEK FİRMALARI
HEMEN BİZİ ARAYIN