Antalya yemek fabrikası Prime yemekçilik ltd şti olarak Antalya ilinde ve ilçelerinde iş yerlerine plazalara, şantiyelere, ve birden fazla personel istihdam edilen kurumlara kaliteli hijyenik ve uygun fiyatlı yemek hizmeti vermekteyiz. Antalya’da bir çok yemek fabrikası vardır; ancak bizler Prime yemek fabrikası olarak gıda maddelerimizi Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca onaylı tedarikçilerden ve çiftçilerimizin taze mahsüllerinden tedarik etmekteyiz. Günlük olarak gelen sebzelerimiz ve etlerimiz pişirilmeden önce yıkanıp temizlendikten sonra pişirilme işlemine beklemeden taptaze olarak başlanmaktadır. Yemeklerimiz lezzetli sağlıklı, hijyenik ve proteini boldur. Yemeklerimizle birlikte sunduğumuz ekmeklerimiz kendi fırınımızdan günlük olarak çıkmaktadır.

Yemeklerimizi kendi araçlarımızla kapalı kasa panelvan araçlarımızla sıcaklığını koruyarak belirttiğiniz adrese teslim etmekteyiz. Taze ekmeklerimiz, kaşık çatal, bıçak peçete ve çöp poşeti dahası 5 gözlü tabldot tabak şeklinde takdim ederiz. Yemek menülerimiz günlük haftalık ve aylık olarak mevsimine göre değişmektedir. Menilerimiz siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultunda uzman aşçılarımızla birlikte hazırlarız.

Fiyat almak soru sormak ve detayları öğrenmek için aşağıda ki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak bilgi edinebilirsiniz. Sizlere leziz yemeklerimizle hizmet etmekten mutluluk duyacağız.

ANTALYA YEMEK FABRİKASI
HEMEN BİZİ ARAYIN