Antalya Catering Prime Yemekçilik firmamız toplu yemek, iş yeri yemeği, personel yemeği, şantiye yemeği, düğün nişan cenaze yemeği gibi catering alanında siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır. Gıda güvenliği ve hijyen firmamızın en önemli politikasıdır. Catering sektöründe kullandığımız kapalı kasa panelvan araçlarımızı son model olarak hizmete alıyoruz. Mutfaklarımızda kullandığımız pişirme aksesuarlarımız 1.sınıf paslanmaz krom çelikten olup günlük olarak dezenfeksiyon işlemi yapılmaktadır.

Antalya Catering Prime Yemekçilik olarak bünyemizde istihdam ettiğimiz gıda mühendisimiz ve işinde uzman olan şef aşçılarımızın sağlık kontrolleri, aşçılık eğitim ve denetimleri aylık periyotları halinde aksatılmadan devam etmektedir. Günlük yemek menülerimiz şeflerimiz tarafından siz değerli müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hazırlanmaktadır. Menülerimiz mevsimsel olarak değişkenlik göstermektedir.

Mutfağımız da pişirilen yemeklerimiz, et yemekleri sebze yemekleri, ve baklagiller olarak mevsime göre değişmektedir. Mevsiminde hasat edilen mahsüller mutfağımıza girmeden önce ayıklama yıkama ve dezenfeksiyon işleminden geçtikten sonra pişirme proseslerine alınır. Yemeklerimizde kullandığımız yağlarımızın salçalarımızın baharatlarımızın etlerimizin tamamı TSE standartlarına uygun, Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığınca onaylı tedarikçilerden markalı olarak temin edilmektedir.

HEMEN BİZİ ARAYIN